Dilek ASLAN

Rize Gençlik ve Spor kulübü Boks takımı sporcularından Binnur Sakal Yine Milli takım kampına çağrıldı.

Bayanlar Nikolaev City Kupası hazırlık kampı öncesi milli takıma çağrılan Binnur Sakal bir yıllık süre içerisinde müsabakalara katılarak milli takım Antrenörlerinin gözdesi haline geldi. Gençlerde Türkiye şampiyonluğu, büyüklerde ise ikinciliği elinde bulunduran genç bayan boksör Binnur Sakal kamp öncesi hazırlıklarını sürdürdüğünü ifade ederek bu yıl ülkemize mutlaka madalya getireceğini söyledi.

Rize Gençlik ve spor kulübü Boks takımı sporcularından Binnur Sakal’ın deneyimli çalıştırıcısı Cihan Başaran hedeflerini bu yıl için Avrupa şampiyonluğu olarak belirlediklerini kaydederek “ Çok iyi hazırlık dönemi geçirdik. Gerek Milli takım kampında ve gerekse takım içerisinde Binnur’un azimli olduğunu gözlemledik. Bu yüzden tüm milli takım kamplarına kendisi davet ediliyor. Çok Genç olmasına karşın ortaya koyduğu performans ve çıkardığı muhteşem müsabakalar sonucu bu yıl kendisinden Avrupa Şampiyonluğu gelecek yıllarda Dünya şampiyonluğu bekliyoruz. Bu arada ilimizde oluşturulan olimpiyat hazırlık komitesi altyapı çalışmalarında kendisine her türlü destek verilecek. Bu anlamda desteğini esirgemeyen il Müdürümüz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Öte yandan 26 Haziran–06 Temmuz tarihleri arası İzmir’de yapılacak Milli takım kampı için Rizeli Bayan Boksör’ün hazır olduğu öğrenildi.

Editör: HABER MERKEZİ