Geçen sezon devre arasında ABD’nin dünyaca ünlü yıldızı Fredy Adu’yu transfer ederek büyük sükse yapan ve bununla da tüm dikkatleri üstüne çeken Yeşil-Mavililer, şimdi bir yıldızı daha transfer etmek için yoğun çaba sarf ediyor. Rizespor, son derece gizli olarak sürdürdüğü çalışmalarda Milan’ın Nijeryalı yıldızı Nnamdi Oduamadi’yi transfer etmeye hazırlanıyor. Nijerya milli takımında da göreve yapan Oduamadi’nin Milan’da 53 numaralı formayı giymesi ise dikkat çekiyor.
Her şey Yolunda 

İtalya’nın seri A takımlarından Milan’da forma giyen forvet oyuncusu Nmamdi Oduamadi iki ayağını da iyi kullanıyor. Milan’ın şampiyonlar liginde oynadığı maçlarda da zaman zaman forma giyen siyahi futbolcunun transferini gerçekleştirmek isteyen Çaykur Rizespor’un İtalyan kulübüne resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Yıldız futbolcuyla görüşüp ikna eden Karadeniz ekibini bonservisi için Milan ile pazarlıklara devam ettiği kaydedildi. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’ın da istediği Oduamadi için resmi adımlar atılırken şuana kadar Milan ile olumsuz giden hiçbir şeyin olmadığı bildirildi.

Çok Yönlü Oyuncu

Çaykur Rizespor, Milan’ın genç yıldızı Nnamdi Oduamadi ile büyük bir transfer operasyonlarından birini gerçekleştirerek hedefi 12’den vurmak istiyor. Nijerya milli takımında ve Milan’da attığı şık gollerle önemli bir kariye sahip olan 21 yaşındaki Oduamandi iki ayağıyla da rakiplerini çok rahat geçebiliyor. Duran toplardaki başarısı ve adrese teslim paslarıyla durdurulması zor bir hücum silahı olarak göze batıyor. Rizespor süper transferi için geri sayıma başlarken bazı pürüzleri giderdikten sonra yönetim Rize’de görkemli bir imza töreni gerçekleştirmenin de planlarını yapıyor.

GÜNEBAKIŞ 

Editör: HABER MERKEZİ