Yıllardır süre gelen transferde yapılan hataları tekrarlamak istemeyen Çaykur Rizespor, Karabükspor’da iki sezondur forma giyen ve bu sezon öncesi sözleşmesi sona eren Yasin Avcı’yı kıskaca aldı.

Karabük’ten Ayrılıyor

27 yaşındaki golcü futbolcu Süper Lig’de fazla forma şansı bulamayınca bu sezon öncesi kararını Karabükspor’dan ayrılmak olarak verdi. Bu karar üzerine harekete geçen Çaykur Rizespor yönetimi tecrübeli futbolcuya ulaştı. 
 
Teklife Sıcak Baktı

Önceki yıl Karabükspor formasıyla 34 karşılaşmada 19 gol kaydederek Emenike’yi geride bırakıp gol kralı olan ve takımının Süper Lig’e çıkmasında büyük pay sahibi olan Avcı, geçen yıl ise 20 karşılaşmada 1224 dakika forma giydi. Yasin Avcı süper lig`de bu sezon tek golünü Gaziantepspor karşısında attı. Tecrübeli oyuncuya Çaykur Rizespor’un yaptığı teklife sıcak baktığı öğrenildi. 

Gol Kralı İdi

Önceki yıl 19 gol atarak Bank Asya 1. ligin gol kralı olan Yasin Avcı, yıllardır golcü sorunu yaşayan Yeşil-Mavili takımın gol sorununu ortadan kaldıracak güçte. Uzun yıllar Altay takımında forma giyen başarılı oyuncu, 2 yıl önce Karabükspor`a transfer olmuş, ilk geldiği sezon takımı şampiyon olurken, kendide gol kralı olmuştu.

Editör: HABER MERKEZİ