Trabzonspor'dan geçtiğimiz günlerde olaylı bir şekilde istifa eden Engin Kara, Aykut'un Rize'ye gönderilmesindeki o ilgiç detayı açıkladı.

61saat.com haberine göre Kara, geçtiğimiz sezon transfer komitesinde olduğunu vurgulayarak şu iddiada bulundu; 'İstanbul’a gidip Kasımpaşa ile görüştük. Özer ile Aykut Akgün'ü takas etmeyi planlıyorduk. Kasımpaşa ile sorun yaşamadan hemen anlaştık. Özer’i bonservisi ile alıp hiç para ödemeden Aykut'la takas yapacaktık. Başkan  Hacıosmanoğlu ile görüştük olayı anlattık. O da bize 'tamam' dedi. Ama ertesi gün ne olduysa oldu. 

AĞLAYARAK GİTTİ

Başkan Hacıosmanoğlu, Rize Milletvekili  Bakan Hayati Yazıcı’ya söz verdiği için Aykut Akgün’ü zoraki kiralık olarak Rizespor’a yolladık.  Şimdi de Özer’in bonservisini almaya çalışıyor. Bunlar Trabzonspor’a hep zarar. Aykut’ta Özer’de bizim çocuğumuz. Aykut ağlayarak gitti Rize’ye. Biz anlaşmıştık takas edilecekti. İki tarafta anlaşmıştı. Sözünü yememek için oyuncumuz Rize’ye gitti.'

Engin Kara'nın bu açıklamaları Sadri Şener dönemini hatırlattı. O dönemde de eski Başkan Sadri Şener, Sercan ve Eren'ı Başbakan ricasıyla Rize'ye gönderdiklerini söylemişti.
 
Editör: HABER MERKEZİ