Şansal, yaptığı açıklamada, göreve galibiyet ile başlamanın moral açısından önemli olduğunu belirterek, ''Göreve geldiğimiz ilk karşılaşmada Mersin İdmanyurdu'nu 4-0 gibi net bir skorla yenmek, hem bizim hem de takım içim olumlu etki oldu. Önemli olan bu olumlu havayı lig boyunca sürdürmek. Bunun için bütünlük, birlik ve beraberlik çok önemli. Bu bütünlüğü sağlamak için kentin takıma ve camiaya sahip çıkması lazım. Hepimizin ortak paydası Çaykur Rizespor'un başarısı. Bunu yakalamak için mücadele edeceğiz'' dedi. 

Hafta sonu deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Şansal, ''Hafta boyunca yapacağımız çalışmalarla bu maça hazırlanacağız. Bucaspor maçı sonrası Kocaelispor ile sahamızda karşılaşarak ilk yarıyı tamamlayacağız. Bu iki maç bizim için çok önemli. Bu maçlarda yara almamalıyız. Ligin ilk yarısında kalan iki maçımızda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Bunun için çok savaşmamız ve sahada mücadele gücümüzü artırmamız gerektiğini biliyoruz'' diye konuştu.

Şansal, ligin ilk yarısında puan kaybı yaşamamaları halinde ikinci yarının kendileri için çok daha iyi geçeceğini sözlerine ekledi.

Editör: HABER MERKEZİ