Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Şansal, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasındaki kazanma azmini ve mücadeleyi artırarak yollarına devam edeceklerini söyledi. Şansal, Bucaspor ile ilgili tüm değerlendirmeleri yaptıklarını belirterek, 'Buna kendi gücümüze de katarak kazanmaya çalışacağız. Rakibimizin durumundan çok bizim ortaya koyacağımız performansımız çok önemli. Elbette Bucaspor'un avantajları var. Kendi seyircileri önünde oynayacaklar. Maç gününün koşullarında öne çıkan takım bu işi başarır. Öne çıkan takım biz olmak istiyoruz. Futbolcularım bunun bilincinde ve bu maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar' dedi.

Şansal, ilk yarıda kalan 2 maçı kazanıp devre arasında eksikleri gidererek yola devem etmek arzusunda olduklarını belirterek, 'Benim takımımla bütünleşmem daha gerçekleşmedi. İlk maçta takımda olan değerleri hayata geçirme adına değişiklikler yaptım. Oyun sisteminde tek liberoyu tercih ettim. Bunun nedeni topu kullanma sürecinin bizde olması içindi. Bu süreçte yine kenarda kalmış arkadaşlarımızı da öne çıkartarak faydalanmaya devam edeceğiz' diye konuştu.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Kemal ise Mersin İdmanyurdu karşısında alınan galibiyetle özgüven yakaladıklarını belirterek, '4 haftadır kazanamıyorduk. Takım üzerinde olumsuz bir hava vardı. Bu olumsuz havayı dağıtmak istiyorduk. İyi top oynayarak galip geldik. Bende bir tane gol attım. Daha önce bir olumsuzluk vardı. Bu hafta bu olumsuzluğu kırdık ve kazandık. Önemli olan bundan sonra ilk yarıda kalan iki maçımızı 6 puanla kapatıp, geride kalan 4 haftanın telafisini yapabilmemiz gerekiyor. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor. Biz iyi bir takımız. Sahaya istediklerimizi yansıttığımız takdirde yenemeyeceğimiz bir takım yok. Tabii Bucaspor zorlu bir deplasman olacak. Kendi sahasında başarılı, bizden iki puan öndeler. Oraya puan veya puanlar almaya gideceğiz. Geçen hafta aldığımız özgüveni bu haftada sahaya yansıtırsak inanıyorum ki oradan mutlu döneceğiz' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ