Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Şükrü Cevahir, ligde mağlubiyeti bulunmayan Konyaspor'a ilk yenilgiyi yaşatmak istediklerini söyledi.

Cevahir, yaptığı açıklamada, Konyaspor'un Süper Lig yarışındaki en büyük rakipleri olduğunu belirterek, ''Son iki haftada aldığımız galibiyetlerle kendimize olan güvenimiz arttı. Rakibimiz de geride kalan 9 haftada yenilgi yüzü görmedi. Konyaspor'a ilk mağlubiyetini yaşatmak istiyoruz'' dedi.

Konya maçında en büyük eksikliklerinin seyirci olduğunu ifade eden Cevahir, ''Maalesef Erciyesspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle böylesine zor bir maçı seyircisiz oynayacağız. Hiç kabahati olmayan taraftarlarımız da ceza aldı. Taraftarımızın eksikliği bizim için önemli. Onların her zaman desteğine ihtiyacımız var. Lütfen gelecek haftalarda centilmenlik kuralları içerisinde, futbolu bir sosyal olgu olarak değerlendirip takımlarına destek olsunlar'' diye konuştu.

Cevahir, Türkiye Kupası play-off mücadelesinde Giresunspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, şunları kaydetti:

''Giresunspor, son haftalarda iyi oynayan bir ekip. Zor bir maç olacak. Özellikle iç saha maçlarında ciddi bir taraftar desteği arkalarında var. Kolay olmayacağını biliyoruz. Ancak Çaykur Rizespor hiç bir zaman hedefsiz değildir. Kupada da hedefimize ulaşmak için mücadele edeceğiz. İlk önceliğimiz gruplarda yer almak ve bunun için çaba harcayacağız.''
Editör: HABER MERKEZİ