Kulüp basın sözcüsü Şükrü Cevahir, yaptığı açıklamada, teknik direktör Oktay Çevik'in isteği doğrultusunda, transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Ulaş Ortakaya ile Umut Eskiköy'ün transfer etmek istedikleri futbolcuların başında geldiğini ifade eden Cevahir, şunları kaydetti:
''Ulaş, Diyarbakırspor ile geçtiğimiz yıl süper lige yükselme tecrübesi yaşadı ve deneyimli bir oyuncu. Umut ise Oktay hocamızın daha önce birlikte çalıştığı bir isim. Her iki oyuncu ile yaptığımız görüşmede, 2 yıllık anlaşmaya vardık ve resmi sözleşme imzaladık. Takımımız 12 Temmuz tarihinde Rize'de yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Bu döneme kadar takıma çok önemli katkı sağlayacağına inandığımız futbolcularla görüşmelerimizi tamamlayarak, transferleri sonlandırmak istiyoruz.''


Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş'tan kadrolarına dahil etmeyi düşündükleri futbolcuların olduğunu bildiren Cevahir, ''Teknik direktörümüzün kamp raporları sonrası girişimlerimizi hızlandıracağız'' dedi.

Öte yandan, yeşil-mavililerin Sakaryaspor'dan Abdoulaye Diakhate, Diyarbakırspor'dan Engin Öztonga ve Konyaspor'dan Erdal Kılıçaslan'ın transferi için görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi.

internetspor

Editör: HABER MERKEZİ