Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, kurumda görev yapan antrenörler ile bir araya gelerek Yaz Spor okullarında kayıtlı öğrenci sayısının arttırılması yönünde bilgiler verdi.

29 Haziran 2014 Pazar günü açılışı yapılacak olan Yaz Spor Okulları toplantısına Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Gençlik Merkezi Müdürü Muammer Bayraktar ve kurum bünyesinde çalışan antrenörler katıldı.

Toplantıda bu sene uygulanacak olan yaz spor okullarının çalışma işleyişi ve programı hakkında görüş alışverişi yapılırken, dönem boyunca çalışmaların aksaklığa uğramaması için ihtiyaçlar da belirlendi.

Toplantıda açıklamalarda bulunan İl Müdürü Mustafa Çelik “ Özellikle ilköğretim çağındaki çocuklarımızın tatile girdiği yaz aylarında serbest zamanlarını, uzman antrenörler nezaretinde düzenli ve en iyi şekilde değerlendirmeleri için mükemmel bir imkan olan okullarımız, aynı anda binlerce çocuğumuza ve gencimize hizmet verecek şekilde planlandı. Ailelerin, çocuklarını spora yönlendirmede daha duyarlı olduğunu görmek güç veriyor” dedi.

RİZE’DE YAZ SPOR OKULLARI AÇILIYOR

5-18 yaş aralığındaki çocuk ve gençlerimizin Yaz Spor Okullarına kayıtlarının devam ettiğini hatırlatan Çelik, “ Veliler başvuruları İl Müdürlüğümüze, İlçe Müdürlüklerimize, kurulacak olan Karavana, Gençlik Merkezimize ve Yüzme Havuzundaki kayıt bürolarında yapabilirler. Bu Yılda 29 Haziran 2014 Atletizm Pistinde saat 10:00’da Yaz Spor Okulları açılışını gerçekleştireceğiz. 24 farklı branşta açılacak olan Yaz Spor Okullarına antrenörlerimiz ile birlikte yapacağımız çalışmalarla katılımın yüksek olacağına inanıyorum “ diye konuştu.

Öte yandan Yaz Spor Okullarında uygulanacak olan spor dallarının tamamen ücretsiz olacağı, sadece yüzme ve futbol branşının aylık ücrete tabii olacağı belirtildi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ