Dilek ASLAN

Özellikle yaz tatillerinde çocukların boş vakitlerini verimli değerlendirmesi ve Velilerine yük olmamalarına dönük önemli bir alternatif olan yaz spor faaliyetlerini, her yıl olduğu gibi bu yılda Rizelilerin hizmetine sunan Tatoğlu Spor Merkezİ, okulların kapanmasıyla birlikte başlayacak faaliyetlerine talep olması durumunda servis ve Öğle Yemeği hizmeti de sunacak.

Konu ile ilgili bilgisine başvurduğumuz Tatoğlu Sopr Merkezi Yaz okulları direktörü Oğuzalp TATOĞLU; “Geçen yıl toplam 200 çocuğa yaz okulları çerçevesince çeşitli branşlarda hizmet sunduk. Faaliyetlerimizin spor yönünün dışında yaz aylarında özellikle çalışan anne ve babaların çocuklarının, verimli ve sağlıklı bir uğraş ile kendilerinin sorumluluklarını paylaştıklarımızı ve onların gelişmelerinde önemli katkı sağladığımızı ifade ile bu tip faaliyetlerimizin önemli bir eksiği giderdiğini müşahede etmiş bulunmaktayız. Bu nedenle bu yıl katılımın daha da fazla olacağı kanaatindeyiz” dedi.

Geçen yıl Yüzme kursları için, Dedeman Otelin havuzuna gidildiğini ancak bu yıl Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonuna kuracakları Zodyak Havuzla, Yüzme kurslarının düzenleneceğini, Antrenör olarak ta yine Rize’nin Milli sporcularından Erdem Terzi ve Demet Aldemir’in yapacağı öğrenildi.

Bu yıl ilk defa düzenleyecekleri Futbol Kurslarında ise Antrenör olarak Eray Alptekin ve Tatoğlu Spor Merkezi Spor Koordinatörü ve Baş Antrenörü Mustafa Tatoğlu görev yapacak.

Kurslar 4 haftalık olup haftada iki,üç ve beş günlük programlarla, sabah ve öğleden sonra olmak üzere tam 10 gurup halinde yapılacak.katılımcı kursiyerler evlerinden servisle alınıp bırakılacağından velilerinde önemli bir yükü azaltılmış olacağı ifade edildi.

Ayrıca Tatoğlu Spor Merkezİ yetkilileri, Belediye 2. Bloklarındaki tesislerinde, Ticaret Meslek Lisesi Spor tesisleri ve ek bazı tesislerde yapılacak olan faaliyetler için çocukların velileriyle beraber müracaat etmelerinin yeterli olduğu, detaylı bilgi için 213 27 76 nolu telefonla, sabah 09.00’dan akşam 21.00’e kadar hizmette olduklarını vurguladılar.

Editör: HABER MERKEZİ