Dilek ASLAN

Rize’deki tesislerde incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay bir dizi yeni tesisin yapımı için ilgililere talimatlar verdi. Önümüzdeki ay içerisinde Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilmesi beklenen tesisleri gezen Genel Müdür Mehmet Atalay yapılan tesislerin Rize için yeterli olmadığını vurgulayarak bir dizi yeni tesis yapılması talimatını verdi. İlk Olarak İyidere de ki tesisleri gezen Atalay bu ilçede spor salonu yapımı için projenin hızla hazırlanmasını istedi. Derepazarı ilçesinde yapılması planlanan futbol sahası alanında incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay bu ilçede futbol sahasının yanı sıra Bir de Gençlik merkezinin yapılması talimatını verdi.

Güneysu ilçesinde yaptırılan Spor salonunda incelemelerde bulunan Genel Müdürü Atalay, spor salonunun yanındaki arsa üzerinde yapılması planlanan sentetik çim yüzeyli futbol sahasının da yapımına bir an önce başlamasını istedi.

Salarha (Çaykent) futbol sahasının sentetik çim yüzeyli hale getirilmesi için çalışmalara hızla başlanması talimatını veren Genel Müdür Atalay Gündoğdu beldesinde yaptırılacak futbol sahasının da toprak yüzeyli değil sentetik çim yüzeyli yapılacağını söyledi.

Yine proje çalışmaları devam eden Kürek tesisleri için çalışmaların hızlandırılmasını isteyen genel Müdür Mehmet Atalay İl merkezinde bir atletizm parkuru yapılması için çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Genel Müdür Atalay’a gezi ve incelemelerinde il Müdürü Ömer Yılmaz, Şube Müdürleri Cafer Küçükmustafa,  Kenan Yücel,  Gençlik Merkezi Müdürü Zeki Bakırcı ve ilçe Müdürleri eşlik etti. Bu arada Rize Valisi Kasım esen genel Müdür onuruna bir akşam yemeği verdi.

Rize Milletvekili Lütfü Çırakoğlu, Rize Valisi Kasım Esen, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Gençlik ve Spor il müdürü Ömer Yılmaz Avrupa kulüpler Judo şampiyonasında Avrupa şampiyonu olan Çaykurspor kulüp Başkanı aynı zamanda Çay-Kur Genel Müdürü Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret ederek kutladılar.

Editör: HABER MERKEZİ