Dilek ASLAN 

Verçenik dağcılık kulübü başkanı Emin Ali Kalcoğlu” Artık halkımız ilgi göstermeye başladı. Sigaradan uzak 7 saatlik yürüyüşlere halkımızda ilgi göstermeye başladı” dedi.

Rize verçenik dağcılık kulübü Hafta sonları Pazar günleri Rize merkez de toplanarak halkı da aralarında alıp dağ yürüyüşlerini sürdürüyor. 

Dağcılık kulübü başkanı Emin Ali Kalcoğlu”  Her Pazar günü cumhuriyet meydanında toplanarak araçlarla ulaşabileceğimiz yere kadar gidiyoruz. Pazar günleri bizimle gelmek isteyen tüm halkımız özel giysilerini de yanına alarak bize katılabilir. Hafta sonu 42 kişilik bir kafile ile Fındıklı ilçesi Baş mağara dağlarına tırmandık. Baş mağara bölgesi Dünyanın sayılı şimşir ağaçlarının bulunduğu bir bölge ve bu bölgeye dağcılık kulübü olarak ilk kez çıktık. İlk kez bizimle yürüyüşe katılan bazı doğacılar zorlanmalarına rağmen 7 saatlik yürüyüşten zevk aldılar” dedi.

İsteyen herkesin kendileri ile birlikte hafta sonlarında dağ ve doğa yürüyüşlerine katılabileceğini söyleyen Emin Ali Kalcoğlu” Kapımız herkese açık isteyen her vatandaşımız hafta sonları bize katılabilir” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ