Dilek ASLAN

2007-2008 sezonunu değerlendiren gençlik ve Spor ve ÇAYKUR spor Judo antrenörü Ramazan Öztürk alt yapının her geçen gün daha da güç kazandıklarını söyledi. 
 


Gençlik spor ve ÇAYKUR Spor’un deneyimli antrenörü Ramazan Öztürk bu seneki yapılan İl ve il dışı turnuvalarda başarılarla yetinmeyeceklerini gelecek sezon daha iyi derecelere ulaşma adına daha çok çalışacaklarını ifade ederek, “ kısa bir süre önce çalıştırmaya başladığımız filiz sporcularımızın neler yapabileceğini geçtiğimiz sezonda görmek istedik her ne kadar başarılı olamadık diyorsak ta alınan sonuçlar çok iyi bir yol izlediğimizin çizelgesidir. Ben sporcularıma güveniyorum yaz spor okullarında oyuncuları kondisyon ve kurallar hakkında daha da bilinçlendirdik. Çalışmalarımızı günümüz çağın gerektirdiği şekilde antrenman öncesi ve sonrası dev ekranda taktik , teknik çalışmaları ile yapılan maçları izleyip antrenmanlara başlıyoruz. Her geçen gün çıtamızı yükseltiyoruz” dedi.

Öztürk, sözlerinin sonunda ÇAYKUR spordan desteğini esirgemeyen Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce ye ve sporun her alanında yanında olan Gençlik ve Spor il Müdürü Ömer Yılmaz’a teşekkürlerini sundu. 



Editör: HABER MERKEZİ