Haber : Çiğdem Muratoğlu

Okullar Federasyonu ile ortak proje içerisinde gerçekleştirilen sportif müsabakalar hız kesmeden devam ediyor. 17 Okul takımın yarıştığı Futbol maçlarında çekişmeler 8 gün boyunca devam etti. Bugün oynan şampiyonluk maçlarıyla Okul takımlarının dereceleri belli oldu. Oynana maçların sonunda birinci olan Okul takımı Vakıflar İ.Ö.Okulu olurken, ikinci T.O.B.B İ.Ö.Okulu, üçüncü olan takım ise Denizciler İ.Ö.Okulu oldu.

En değerli oyuncuların seçildiği Futbol Küçükler müsabakalarında T.O.B.B İ.Okulundan Bedirhan Çakmakçı, Vakıflar Okulundan Akifcan Cerrah, Denizciler Okulundan  Devran Turan Ödüllerini Futbol İl Koordinatörü Sabri Bitirimden aldılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Orhan Yüzer yaptığı açıklamasında “Milli Eğitim Bakanlığı İle Gençlik ve Spor Genle Müdürlüğü ile ortak protokolle imzalanan Okul sporları faaliyetlerinin ardından Rize de yapılan müsabakaların oldukça yoğun ve göz doldurucu geçtiğini söyleyebilirim.17 Okul takımının Küçükleri burada 8 gün boyunca ter döktüler. Okullar ile birlikte yaptığımız spor branşlarındaki müsabakalar her alanda hız kesmeden devam edecek” diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ