Bank Asya 1. Lig'de dün deplasmanda Diyarbakırspor'u 2-1 yenen Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Metin Diyadin, Diyarbakırspor gibi güçlü bir takımı deplasmanda yendikleri için mutlu olduklarını söyledi. 

Diyadin yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Boluspor'a kaybettiklerini anımsatarak, ''Turkcell Süper Lig'e yükselme mücadelesinde üst üste iki maç kaybetme lüksümüz yoktu. Bunun için hem üzerimizdeki kazanma baskısı, hem de rakibimizin iyi bir takım olması nedeniyle Diyarbakırspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Maçta yenik duruma düşmemize rağmen kazanmayı bildik. Diyarbakırspor gibi güçlü bir takımı deplasmanda yendiğimiz için mutluyuz'' dedi.

Çok iyi bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Diyadin, ''Oyun kurgumuzu, rakibin durumu, futbolcularının yetenek ve de becerilerine göre oluşturuyorum. Her maçta farklı oyun şekli deneyebiliriz. Çok kaliteli ve başarılı olacağına inandığım futbolcu arkadaşlarımla çalışıyorum. Her geçen hafta çok daha iyi işler yapacağız'' diye konuştu.


Editör: HABER MERKEZİ