Geçen sezon yarı finale yükselen Yeşil-Mavililer kupada yine büyük hedefler belirlerken, Orduspor bu maçı kazanıp moral bulmak istiyor
GÖZLER KUPADA
Bank Asya 1. Lig’de ilk hafta heyecanı geride kaldı, gözler Fortis Türkiye Kupası 1. Kademe maçlarına çevrildi. Ligin ilk haftasında kendi sahasında Güngören Belediyespor’u son dakika golüyle 3-2 mağlup eden Çaykur Rizespor, lige deplasmanda Diyarbakırspor yenilgisi ile başlayan Orduspor’u ağırlıyor. Tek maç üzerinde eleme usulü yapılacak olan karşılaşmada kazanan taraf bir üst tura çıkacak. Beraberlik halinde maç uzatmalara gidecek, eşitlik bozulmazsa tur atlayan takım penaltılarla belli olacak.
HEDEF BÜYÜK
Her iki ekibin de bu karşılaşmada bazı as oyuncularını dinlendirmesi ve ilk hafta maçlarında takımda yer bulamayan oyunculara yer vermesi bekleniyor. Geçen sezon Fortis Türkiye Kupası’nda büyük başarılara imza atıp yarı finale kadar yükselme başarısı gösteren Çaykur Rizespor’da hedef yine büyük. Yeşil-Mavililer, geçen sezonki başarının üzerine çıkmayı hedeflerken, saha içi ve dışında sıkıntılı günler yaşayan Orduspor cephesi ise, bu önemli maçı kazanıp biraz olsun moral bulmayı hedefliyor.

 
Editör: HABER MERKEZİ