Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçında siyah beyazlı takım taraftarlarına bin 267 bilet verilecek.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, Çaykur Didi Stadı'nda oynanan maçlarda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarları için bin 267 kontenjanı ayrıldığını bildirdi.

Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, 12 Mart Cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçı için 2 bin 500'den fazla misafir takım seyirci kontenjanı ayrıldığına ilişkin bazı basın yayın organlarında asılsız haberler yer aldığını belirtti.

BEŞİKTAŞ'A 1267 BİLET

Son iki sezonda yönetim kurulu olarak misafir taraftar yapılandırması uygulandığını vurgulayan Ferah, 'Kendi sahamızda oynanan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında bin 267 misafir takım taraftarı kontenjanı ayrılmaktadır. Bunun dışındaki takımlar ile yaptığımız maçlarda ise 832 kişilik misafir takım kontenjanı bulunmaktadır' ifadelerini kullandı. (Kaynak:Milliyet)

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ