Gelecek sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Abdülkadir Çakır, yeniden Turkcell Süper Lig'e yükselmek için ne gerekirse yapacaklarını söyledi.

Turkcell Süper Ligi'ne veda eden Çaykur Rizespor, sözleşmeleri biten Altan ile Emrah'ın yanı sıra Cumhur, Suat, Zafer, İgor Gal, Barbosa, Riberio ve Victoria ile yollarını ayırdı. Bank Asya 1. Ligi'nde kadrosunda iki yabancı oyuncu bulundurma hakkına sahip olan yeşil - mavililer, Leandro ve kaleci Gonzalez'le ise yeniden anlaştı. Çaykur Rizespor Başkanı Kadir Çakır, gelecek sezon iyi bir kadro oluşturmak için çalışmalara başladıklarını belirterek, 'Gidecek ve kalacak oyuncuları belirledik. Teknik Direktör Metin Diyadin ile Haziran ayının başlarında resmi sözleşme imzalayacağız. Ardından hocamızın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayacağız' diye konuştu.

Öte yandan yeşil - mavililer, gönderilen 9 oyuncunun yerine Teknik Direktör Metin Diyadin'in vereceği rapor doğrultusunda 7 - 8 oyuncuyu transfer etmeyi planlıyor.

Editör: HABER MERKEZİ