Bank Asya 1. Lig’de bugün deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’da nefesler tutuldu.
 
Sabancı Yönetecek

12 puanla üçüncü sırada bulunan Yeşil-Mavili ekip zirve takibini sürdürmek adına çıkacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından galibiyet hedefliyor. Bugüne kadar çıktığı üç deplasman maçından da beraberlikle ayrılan Yeşil-Mavili takım bu sezon ilk deplasman galibiyetine imza atmak amacında. Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Hüseyin Sabancı yönetecek.

Kadroyu Bozmuyor

Cuma günü Gaziantep’e giden Yeşil-Mavili ekip dün sabah hafif bir çalışma gerçekleştirdi. Yeşil-Mavili ekipte sakatlığı bulunan ve Gaziantep’e götürülmeyen Clement dışında eksik futbolcu yok. Clement’in yerine İlyas’ın forma giymesi bekleniyor. Oyuncularına önemli uyarılarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un çok ters bir takım olduğunu söyledi. Kontrollü futbolu tercih edeceklerini ifade eden Kayıhan, “G.Antep B.B. çok tehlikeli bir takım. Dikkatli olmalıyız. Zirve yarışındaki iddiamızı sürdürmeliyiz. Maçı kazanmak için de elimizden geleni yapacağız” dedi.

G.ANTEP B.B. Fırat Onur Ferit Cihan Ahmet Ali Sakal Kenan Ramazan Eren Serdar Deliktaş Abdullah

ÇAYKUR RİZESPOR: Ramazan Volkan Ulaş Ercan Ersin Mithat Ayman Koray Çağrı Mehmet Al İlyas
Editör: HABER MERKEZİ