Ligin 10 uncu haftasından sonra düşmeye başlayan ve bir türlü toparlanamayan Rizespor da bazı futbolcular ligin ilk yarısının sonlarında gönderilirken geçtiğimiz hafta 4 oyuncunun da kadro dışı kalması ile birlikte düşüşünü sürdüren yeşil mavililerde taraftarlar alt sıralar da yer alan takımlar ile Rizespor un durumunu değerlendirmeye başladılar.

 

RİZE Yİ KORKU SARDI

Rizespor taraftarları son 3 haftaya girilirken ligden düşme tehlikesi yaşayan Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacaklarını belirtirlerken        ”Kendi evimizde bunca maç oynadık, şahsı hatalarımız yüzünden maçları kaybettik, şu an ligde 3 maçımız kaldı ve korkuyu son 3 haftaya taşıdılar, Rizespor bu hallere düşecek takım değildi. Yönetimin zayıflığı ve teknik anlamda getirilen hocaların boş çıkması ile Rizespor süper lig hedeflerken 2 ligi düşme korkusu yaşamakta, bunun sorumlusu taraftar değildir, bugün bu takımı yöneten ve yönettirenler sorumludur” dediler.

 

UCU SİYASETE UZANIR

Başbakan Erdoğan in bu yönetimi takımın başına getirdiğini söyleyen taraftarlar ”Rizespor fesih edilerek A.Ş oldu, liglerde A.Ş olan takımların durumunu gördük, zamanında uyardık, ancak sayın başbakan bugüne kadar Rize’nin yollarını bilmeyen insanları yönetime getirdi ve Rizespor u sağlam ellere teslim ettiğini söyledi. Bu arada unuttuğu bir şey vardı. Bu takımı Ulvi Suvarioğlu gibi birinin eline teslim ettiler. Şu an takımda yer alan 12 sporcu iddia şikesi ile ceza evinde bulunan bir menajerin sporcuları, bu takımdan nasıl fayda bekleyelim” dediler,

Editör: HABER MERKEZİ