İlk yarıda kalan iki maçını düşünen Çaykur Rizespor bir yandan da ara dönem için kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapıyor.

Eski oyuncusu Fahri Tatan ve Rizeli Murat Hacıoğlu’nu gündeminde tutan Yeşil-Mavili yönetim, hedefe ulaştıracak oyuncuları renklerine bağlamak istiyor.

 

Takviye Şart

 

Bank Asya 1. Lig’de son günlerde çalkantılı günler yaşayan ve yeni sayfa açan Çaykur Rizespor, geleceğe umutla bakabilmek için ilk yarıda kalan iki maçını da kazanmak istiyor. Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından zirve yarışının oldukça gerisinde kalan ve Mersin İdmanyurdu galibiyeti ile yeniden umutlanan Yeşil-Mavili ekip, ilk yarıda kalan iki maçını da kazanarak bu umutlarını ikinci yarıya taşımak istiyor.

 

Fahri Ve Murat

 

Şampiyonluk parolası ile çıktığı yolda sezon öncesi bu hedef için kadro kuran ancak devre arasında takımı güçlendirmek isteyen Çaykur Rizespor yönetimi, bir dönem takım kaptanlığını dahi yapan eski futbolcusu Fahri Tatan ve Rizeli oyuncu Murat Hacıoğlu’nu gündeminde tutuyor.

 

Rapor Alınacak

 

Bu anlamda ilk yarının bitmesinin ardından teknik kadro ile geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirecek olan Çaykur Rizespor’da yönetim, eksik mevkiler için ön çalışma yapacak. Belirlenecek mevkiler için transfer yapacak olan Yeşil-Mavililer, geçmiş dönemde yapılan hataları tekrarlamak istemiyor.

 
Editör: HABER MERKEZİ