Maç sonrası açıklama yapan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, galibiyeti afetzedelere armağan ettiklerini söyledi.

Kayıhan, 'Sel felaketinde ölenlere buradan başsağlığı diliyorum. Geride kalanlara uzun ömürler diliyorum. Kelimelere böyle başlamak istiyorum. Gerçekten çok feci bir olay yaşadık. Şurada 100 metre ötemizde oldu. Bana göre bu olay maçın ötesindeydi. Futbolcularımızla konuştuğumuzda, bu acıları çeken insanlara mutluluk vermemiz gerektiğini söyledik. Bugün bunu sağladığımız için önce futbolcularıma sonra taraftarıma teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Karşıyaka'yı taktikle yendiklerini belirten Kayıhan, 'Oyuna baktığımızda maçı ilk on dakika rölantide götürdük. 15. dakikadan sonra öne çıkmaya başladık. Rakibimiz üzerimize geldiğinde arkasında geniş alanlar bırakıyordu. Ondan faydalanmasını bildik' dedi.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Ercan yaptığı açıklamada, 'Sahamızda ilk maçı galibiyetle bitirdiğimiz için mutluyuz. Çok iyi oynadığımızı söyleyemeyiz ama iyi mücadele ettik. Geçen haftadan sonra üç puanın anlamlı olması için kazanmamız gerekiyordu' diye konuştu.

Sezer ise açıklamasında, 'Takımı kutluyorum. Ardada çok iyi mücadele verdiler. Ön tarafta pozisyona girdik. Üç gol attık. Rizespor olarak bu galibiyeti Rize halkına armağan ediyoruz.'dedi.

KARŞIYAKA CEPHESİ

Karşıkaya Teknik Direktörü Erdoğar Arıca kötü bir futbol oynadıklarını belirterek, 'Bugün burada hedefi olan bir takım gibi oynamadık. İyi futbol oynayamadık. İstediklerimizi yapamadık. Rakibimiz bizden çok daha istekliydi. Halkı bir galibiyet aldılar onları kutluyoruz' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ