Katılımın yoğun olduğu gecede birlik ve beraberlik mesajları verilirken,Rizespor ile Giresunspor arasında son dönemlerde yaşanan gerginliğin son bulması noktasında herkesin üzerine düşeni yapması gerektiği vurgusu yapıldı..

Geceye Ridef başkanı Ahmet Yurtman,Kastob başkanı Hasan Ekşi,Üsküdar belediyesi meclis üyesi Şerif Terzi,Üsküdar Rizeliler derneği başkanı Mustafa Dereci,Giresun Federasyonu başkanı Hasan Turan,Rize ve Giresun dernekleri temsilcileri,1453 Atmacalar ve Marmaralı Çotanaklar grubu temsilcileri katıldı..
 

Giresun Federasyon Başkanı Hasan Turan ‘’Fındıksız çay olmaz!’’ diyerek Rize Federasyonu Başkanı Ahmet Yurtman’a içinde fındık ve fındık ürünlerinin bulunduğu bir sepet hediye etti. Ahmet Yurtman’da bu ince davranışa içinde çay ve çay ürünlerinin olduğu bir paket ile karşılık verdi. 

 

İki federasyon başkanı da Rizespor ile Giresunspor taraftarları arasında geçmişte yaşanan istenmeyen olaylar nedeniyle duydukları üzüntüyü dile getirdiler. 1453 Atmacalar grubu Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan’a Rizespor forması armağan ederken. Marmaralı Çotanaklar grubuda Rize dernekler federasyonu başkanı Ahmet Yurtman’a üzerinde 'fındık ve çay vazgeçilmez ikili' yazan Giresunspor forması hediye etti.

Yaşanan renkli görüntülerin ardından sahneye çıkan Yusuf Saral prokotolü horona davet ederken,Rizeli ve Giresunlu katılımcılar birlikte geç saatlere kadar horon oynadılar.

MM
 
Editör: HABER MERKEZİ