Şöyle birkaç hafta öncesine baktığımda Rizespor da çok şey değişti, 5 pas yapamayan rakip yarı alana gidemeyen Rizespor artık hücumda da orta sahada da çoğalmasını bilirken savunmada hata üstüne hata yapmaya da devam ediyor.

Antep Belediyesi karşısında önceki haftalara göre değişiklik yapan teknik direktör Ümit Kayıhan Mustafa Özkan in yerine Özgür Can i Halil in yerine yine forveti artırarak Erhan Küçük ile başlaması Rizespor un gol yollarında etkili olmasını sağladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Rizespor 6 dakika da kazandığı penaltıyı Riberio nun ayağından kaçırarak mutlak golden olurken 30 dakika da orta sahadan topu alarak kaleye kadar inen Mithat topu filelere gönderirken, kaleye iki kez gelen konuk ekip 42 dakika da savunmanın hatasını iyi gören Ramazan ile 1–0 öne geçerken 44 dakika da köşe atışından gelen topu çıkartamayan Rizespor kalesine ikinci golü gördü.

Karşılaşmanın ilk yarısında etkili olan ve net pozisyonlar ile birlikte penaltı kazanan Rizespor ilk yarının son 3 dakikasında yediği iki hatalı gol ile ilk yarıyı mağlup durumda tamamlarken ikinci yarıda daha etkili olmaya çalışırken savunmada zaman, zaman hata yapmaya devam etti.

Uzun süredir kadroda yer alamayan Mehmet Sedef ise ilk kez ikinci yarıda Engin in yerine yer alırken galibiyete kilitlenen Rizespor stres içinde ikinci yarıya başlarken taraftarların yoğun baskısı altında gol aramayı sürdürdü.

Gol arayan, gol için pozisyonlar bulan Rizespor 3 forvet oyuncusu ile bunu başaramazken konuk ekip ise kontrataklarla Rizespor kalesine gelmeye çalıştı.

83 dakika da Rizespor kazandığı ikinci penaltı atışını Kemal Aslan kullandı. Topun dibine vuran Kemal aslan topu kaleciye teslim etti. Böyle bir penaltı kullanmak hayatımda görmedim. Farklı kazanılacak bir maç ancak böyle kaybedilir

Rizespor bugün kazanmak istemedi. İki penaltı kaçıran Rizespor sayısız golleri kaçırırken kendi evinde kaybetmeye devam etti.