Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da, kulüp başkanı Halim Mete, özüne dönen hedefi olan kendisi ile barışık güçlü bir kadro kurma çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Mete, Trabzonspor'un Burundili oyuncusu Faty Papy'i kiralık olarak kadroya katmayı düşündüğü öğrenildi.

Mete yaptığı açıklamada, kendi değerleri ile bir bütün oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, ''İlk olarak bu anlamda teknik direktörlük görevine Oktay Çevik ile Hasan Vezir ikilisini getirme kararı aldık. Türk futbolunda önemli işler başarmış isimler. Takımın gelecek yıl başarısında önemli katkıları olacak. Gelecek hafta kendileri ile Rize'de imza töreni düzenlemeyi planlıyoruz'' dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Mete, şöyle devam etti:
''Dış transferde kadromuza katmayı düşündüğümüz futbolcular, camiamıza ve Rize'ye uygun olacak. Bunların içerisinde Rizeli futbolcu da olacak. Özüne dönen hedefi olan kendisi ile barışık güçlü bir kadro kurma çalışmalarımız devam ediyor. Gelecek hafta yaptığımız çalışmalar tam anlamıyla şekillenmeye başlayacak. Kuracağımız kadro her anlamı ile camianın sahip çıkacağı bir kadro olacak.''

Yeşil-mavililerin Turkcell Süper Lig'de mücadele eden 4 büyük takımdan oyuncu almayı düşündüğü, ilk olarak Trabzonspor'un Burundili oyuncusu Faty Papy'i kiralık olarak kadroya katmayı düşündüğü öğrenildi.

 

Editör: HABER MERKEZİ