Dilek ASLAN

Ç.Rizespor Başkanı Kadir Çakır, As Başkan Ulvi Ergüven ile AKP İstanbul Milletvekili Hasan kemal yardımcı Yakamoz Restoran’ta basının karşısına çıkarak bu gün yapılacak ve Rizespor AŞ’nin konuşulacağı toplantı hakkında bilgiler verdiler. Toplantıda konuşan AKP İstanbul Milletvekili Hasan Kemal yardımcı Rizespor’un yıllardır birilerinin omzunda kambur olduğunu belirterek, “Rizespor’ u kurulacak Rizespor AŞ ile kambur olmaktan kurtaracağız” dedi.

 

Yardımcı, Rizespor’ un geleceğini kurtarmak için Rizeli işadamlarının ellerini taşın altına sokacağını belirterek, “Bu gün Rizeli İşadamları ile İstanbul’da bir araya geleceğiz ve Rizespor AŞ’ nin temellerini atacağız. Bu şirket Rizespor yönetiminin dışında Rizeli işadamlarından oluşacak bir şirket olacak. Bu şirket Rizespor’ un geleceği olacak. İlk toplantıda Rizespor için kısa, orta ve uzun vadede neler yapabileceğimizi kararlaştıracağız. Bu şirket ile Rizespor’un geleceği, kariyeri kurtulacak. Avrupa’ da, UEFA’ da, FİFA’ da adı anıldığında büyük takım denebilecek bir takım olacak. Kalıcı ve kurumsal bir yapının oluşması için Rizeli iş adamları olarak neler gerekiyorsa Rizespor için o yapılacak” dedi.

 

Yardımcı, ilk toplantıda kısa vadede neler yapılacağının kararının alınacağını belirterek, “İlk olarak acil ödenmesi gereken kulübün borçları, futbolcuların transfer taksitleri ödenmesi için karar alınacak. Orta ve uzun vadede de ise Rizespor ’a sağlam bir alt yapı kazandırılması, Rizespor’ un kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi için gelir getirici yatırımların yapılması karara bağlanacak” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ