Rize Birinci Amatör ligi hazırlıklarını sürdüren takımlarda ligin başlamasına az bir süre kala şansız sakatlıklar meydana gelmektedir. 2010 – 2011 futbol sezonunda Çayelispor ile idmanlara başlayan iki kaleci Çayeli ve Ardeşen’de oynanan hazırlık maçlarında aynı gün talihsiz bir şekilde sakatlandılar.

Çayeli şehir stadında Çayelispor ile Madenli Belediyespor arasındaki karşılaşmanın ilk yarısında Madenlispor’un Rize de Üniversitede eğitim gören 89 Kayseri doğumlu kalecisi Yaşar Ünal şansız bir şekilde kolundan sakatlandı. Bir diğer karşılaşmada ise Ardeşen şehir stadında Ardeşengücüspor ile Pazarspor arasında oynanandı. Karşılaşmada Rize’nin Pazar ilçesi 91 doğumlu olan Ardeşengücüspor’un kalecisi Yunus Poyrazoğlu kafasından aldığı darbe sonucu sakatlandı.

Rize ASKF Başkanı Gafur Bayrak, Rize Futbol İl Temsilcisi ve TUFAD Başkanı Bilal Karafazlıoğlu ve Rize Futbol İl Temsilci Yardımcısı Cafer Kuru Ardeşengücüspor’un kalecisi Yunus Poyrazoğlu’nu Rize 82. Yıl devlet hastanesinde ziyaret ettiler. Kafasından aldığı darbe sonucu ameliyata alınan Genç kaleci kafasında kırık tespit edildi. Ziyarette bulunan heyet genç kaleciye ve ailesine geçmiş olsun temennilerini illettiler.

Daha sonra bir açıklama yapan ziyarette bulunan heyet, 2010- 2011 futbol sezonunda sakatlıklar olmadan centilmence bir ligin geçmesini temenni ettiler.

Editör: HABER MERKEZİ