Çaykur Rizespor kulübünde 1975 ile 1978 yıllarında kulüp başkanlığı yapan Mustafa Zeki Rakıcıoğlu için kulüp binası önünde cenaze töreni düzenlendi. 

Törene, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, eski bakanlardan Tuncay Mataracı, Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı, eski Çaykur Rizespor kulüp başkanları Ali Baba Çillioğlu, Mehmet Aslankaya, Muharrem Kürkçü ve Köksal Mataracı, eski ve yeni bazı futbolcular ile spor camiasından çok sayıda kişi katıldı.
Ç.Rizespor alt yapı oyuncularınında hazır bulunduğu törene katılanlar Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı tarafından törene katılanlar bir dakikalık saygı duruşuna davet edildi. Daha sonra bir konuşma yapan  Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı şunları söyledi, 'Spor yöneticiliğine beni Zeki Rakıcı bulaştırdı. Çaykur Rizespor için birlikte çalıştık. Tek derdi Rize ve Rizespor'du. En son kendisi ile izlediğimiz Mersin maçını Rizespor 3-0 kazanmıştı. Vefatından ötürü çık üzgünüm. Özü sözü bir olan kişilikti. Rize'yi, Türkiye'nin her yerinde en iyi şekilde temsil etmeye çalıştı. Çok sağlıklı bir karakterdi. Rizespor için büyük fedakarlıklar yaptı. Rakıcı'nın yaptıklarını Rize ve Rizeli unutmayacaktır. Hayatının son anına kadar Rize'ye hizmet etmek için çabaladı. Hepimizin başı sağolsun'dedi. 
 
Duaların okunduğu törenin ardından Rakıcı'nın cenazesi, Rize Belediyesi'ne ait cenaze arabasıyla Fener Camisi'ne götürüldü. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile mezarlığında toprağa verildi.


 

 

Editör: HABER MERKEZİ