Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner geride kalan 7 maçın 7 sine de talip olduklarını söyleyerek Kasımpaşa maçında alınan mağlubiyetin unutulacak bir mağlubiyet olmadığını söyledi.

Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner haftalık basın toplantısında Bank Asya liginde her takımın her takımı yenecek güçte olduğunu söyleyerek” Ben 6 haftadır takımın başındayım. 8 puan kaybettik. Bu puanları puanımızın üstüne koyduğunuzda 47 puanla şampiyonluk yarışında olurduk. Bu da Bank Asya liginde nelerin olabileceğini göstermekte. Şu an ki hedefimiz Play of a kalmak olacak. Önümüzde 7 maçımız var 7 maçımızın 7 sine de talibiz” dedi.

HİÇ HESAPTA OLMAYAN MAĞLUBİYETİ ALDIK

Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner Kasımpaşa maçında hiç hesapta olmayan bir mağlubiyet aldıklarını söyleyerek” Yeşeren umutlar vardı. Biz bu umutları Kasımpaşa maçında yeniden körelttik.30 dakika da yediğimiz 4 gol takımın moralini bozdu. Yanlış bir hesaplama hatası sonucu yenildik. Bu maçtan çıkartacağımız dersler var. Dersimizi aldık. Kasımpaşa maçı bizim için daha büyük hedeflerin oluşmasını sağlayacaktı” dedi.

DAHA ÇOK SEVGİYE İHTİYACIMIZ VAR

Taraftarları üzdüklerini söyleyen teknik direktör Raşit Çetiner “ Taraftarlarımızın bize olan güvenini sarstık. Beni en çok üzen bu, Bizi sevenleri üzdük. Şimdi daha çok sevgiye ve ilgiye ihtiyacımız var. Biz de sevenlerimizi utandırmamak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Onları mutlu etmek için futbolcu kardeşlerim ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Antep Belediyesi iyi mücadele eden iyi savunma yapan bir ekip. Ancak kendi evimizde bu maçı alarak ilk 6 içinde yarışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ