Türkiye Minikler Greko-Romen Güreş şampiyonası 19–21 Haziran da Rize’de yapılacak. Şampiyonaya 600’ün üzerinde sporcu katılıyor.

Türkiye Güreş federasyonu 2009 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Greko-Romen Güreş şampiyonasının 19–21 tarihleri arasında Rize’de yapılacağı  bildirildi. 2 Mart Spor salonunda yapılması planlanan şampiyonaya 6 Yüzün üzerinde sporcu katılması bekleniyor. Türkiye’nin bütün illerinden güreşçilerin yarışacağı şampiyona için 18 Haziran da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü VIP salonunda güvenlik toplantısı yapılacak.

Türkiye şampiyonalarının turizmin gelişmesinde önemli katkıları bulunduğunu ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz “Yaklaşık 600 sporcu ilimize gelecek. Bunların beraberinde onlarca yönetici ve Antrenör ilimize gelerek konaklayacak. Bütün bunlar sportif aktivitenin yanı sıra turizmde hareketliliğe yol açacak. Rize Gençlik ve Spor il müdürlüğü olarak organizasyon için bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Organizasyonda büyük emeği bulunan başta şube Müdürümüz Cafer Küçükmustafa  başta olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Bu arada şampiyona ile ilgili güvenlik toplantısının 18 Haziranda tartıların ise; 19 Haziran da yapılacağı öğrenildi. Öte yandan şampiyona öncesi açılış bitiminde ise kapanış törenleri düzenlenecek.

Editör: HABER MERKEZİ