Pazarspor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı, kulübün sosyal tesislerinde yapıldı.

Kulübün 231 delegesinin oy kullandığı kongrede, iki aday olarak girilen seçimlerde İhsan Şafak Balta 111, Mustafa Taşkın 119 oy aldı, bir oy ise geçersiz sayıldı.

Yeniden başkan seçilen Mustafa Taşkın, centilmence, dostluk içerisinde coşkulu bir kongre geçirdiklerini söyledi.

Seçilmiş bir başkan olarak sorumluluklarının çok daha ağır olduğunu vurgulayan Taşkın, "İlk işimiz Pazarspor çatısı altında tüm Pazar'ı birleştirmek. Önümüze bakacağız, transferlere, sezonun yeniden yapılanmasına bakacağız. Dostluk kazandı. Pazarspor kazandı. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğiz. Şafak Bey de Pazarspor'a faydalı işler yapmak için talip oldu. Bundan sonra birlikte Pazarspor'un daha iyi yerlere gelmesi için uğraşacağız." dedi.

Taşkın'ın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: "Hasan Telatar, Nurettin Altaylar, Talat Günday, Rıfat Uluşahin, Bahattin Bozkurt, Ahmet Yavuz Hekim, Murat Karahan, Hasan Aykan Atabey, Burak Naiboğlu, Cengiz Alimoğlu, Polat Kanberoğlu, Hilmi Baltacı, Sami Kalyoncu, Mahir Sarı"

Mehmet Engin, Ertuğrul Kobal, Serkan Hasanoğlu, Bülent Taşkın, Mustafa Akgün, Süleyman Terzi, Uğur Telatar ve İshak Atilla Basa ise yedek üyeler olarak

Editör: HABER MERKEZİ