Kampın ardından bazı oyuncuların henüz Pazar’a gelmemiş olmalarına rağmen mevcut futbolcularla çalışmalara başladıklarını ifade eden Teknik Direktör Kenan Gönen,“Yaklaşık 10 gün devam eden Antalya kampında çalışmalarımız gayet iyi geçti. Özellikle günde çift idman yaptığımız zamanlarda çocukların temposu çok iyiydi. Hazırlık maçlarıyla saha içerisindeki performanslarını görme şansı bulduk. Bu da lig maçlarına yansıyacak inşallah. Biz çalışmalarımıza aynı şekilde devam ediyoruz.”dedi.

33779

Yeni transferlerin takıma adapte olmaya başladıklarını da belirten Gönen, “İlk devre itibariyle, özellikle son maçlarda takım iyi bir duruma gelmişti. Biz devre arasında birkaç tane takviye ile takımımızın gücünü biraz artırmaya çalıştık. İnşallah yeni oyuncularımızın kısa sürede takıma uyum sağlayıp katkı vermelerini diliyoruz. Şu anda 23 kişilik iyi bir kadromuz oluştu. 31 Ocak gününe kadar tüm takımlar gibi bizim de transfer hakkımız var. Futbolda transfer hiçbir zaman bitmez. O günkü şartlar neyi gösterirse ona göre değerlendirme yapacağız. Oyuncu itibariyle şu anda kadromuz yeterlidir.” şeklinde konuştu

Lige, 6 puan değerindeki Kırıkkale maçıyla kendi evlerinde başlayacaklarını belirten Teknik Direktör Kenan Gönen, “2. yarı oynayacağımız 17 maç da final niteliğinde olacak. Özellikle Kırıkkale ile evimizde oynayacağımız ilk maç, ilk final olacak. Kırıkkale, rakiplerimizden bir tanesi. O maçtan 3 puanla ayrılırsak düşmeme adına büyük avantaj yakalamış oluruz. Aksi bir sonuçta lig çok karışabilir. Tabi bizim amacımız bu maçı kazanmak yönünde. Biz çok iyi oynayıp, mücadele ederek maçı kazanmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

33780

Bugünkü çalışmaya yeni transferlerden Ramazan Öztürk, Macit Arabacı, Osman Mertoğlu ve Ufuk Ayvalı katılırken, Serkan Eyüboğlu idmana gelmedi. Serkan’ın, yarın da idmana katılmaması halinde gözden çıkarılacağı belirtildi.

33781

Kaynak:Pazar53

Editör: HABER MERKEZİ