Trabzonspor'da daha önce 4,5'ar yıllık sözleşme imzalatılan Göksu Alhas ve Burundili oyuncu Faty Papy'e imza töreni düzenlendi. 
 
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan imza törenine katılan kulüp başkanı Sadri Şener, takıma 2 kaliteli oyuncu kattıklarını söyledi. 



Trabzonspor'un ruhunda olan iyi futbolcu yetiştirme özelliğini herkesin bildiğini kaydeden Şener, 'Bunun şu anda iyi bir örneğini göreceksiniz. Göksu, PAF takımdan gelen iyi bir oyuncumuz. PAF takımında gol kralımız. Bir de Brundi Milli Takımı'ndan aldığımız Faty Papy var. Bu oyuncu da hocalarımızın izleyip beğendiği ve buraya getirdiği bir oyuncu. İkisini de bugün takımımıza katıyoruz. İnşallah (A) takıma katkıları olacaktır. İkisini de kutluyorum' diye konuştu. 



Göksu Alhas, yıllardır oyuncusu olduğu bir kulüpte (A) takımına yükselmenin çok büyük bir mutluluk olduğunu söyledi. 



Faty Papy de, Trabzon'da bulunmaktan ve böyle bir şansın kendisine tanınmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, 'En büyük amacım genç bir kadroya sahip olan Trabzonspor'a katkıda bulunmak. Umarım sezon sonu geldiğinde de hedeflenen şampiyonluğa ulaşırız' dedi. (Ensonhaber) 




Editör: HABER MERKEZİ