Rizespor la birlikte idmanlara çıkan ancak bir türlü sözleşmeye yaklaşmayan Mehmet Şen ve Özgür nihayet bir yıl daha Rizespor a kalmayı kabul ettiler. Özgür ise çift kale maçta sol ayak başparmağını kırdı.

Uzun süredir Rizespor la anlaşmaya bir türlü yaklaşmayan Özgür ve Mehmet Şen nihayet Rizespor da bir yıl daha kalmayı kabul ettiler. Her iki oyuncu yeniden Rizespor la bir yıl daha anlaşma yaparken Kaleci Ferhat a ise düşünmesi için iki gün izin verildi. Rizespor la yeniden anlaşan Özgür ve Mehmet Şen Rize de kaldıklarından dolayı memnun olduklarını söylediler.

ÖZGÜR UN PARMAĞI KIRILDI
Önceki gün çift kale maçta Mesut Yılmaz ile mücadeleye giren Özgür sol ayak başparmağından aldığı darbe sonucu sol ayak başparmağını kırarken kaldırıldığı hastanede ayağı alçıya alında. Değneklerle yürüyen Özgür” İstanbul Acı badem hastanesinde tedavim devam edecek. 15 günlük tedavi sonrasında yeniden idmanlara katılabileceğimi sanıyorum. Kötü bir talihsizlik, takımda yer alamayacağım için üzgünüm ”dedi.

HEDEFİMİZ SÜPER LİG
Rize de kaldıklarından memnun olduklarını söyleyen Mehmet Şen ve Özgür “ Transferde kaybımız oldu, ancak Rize camiası bizi yeniden Rize ye bağladı. Taraftarlarımızdan gördüğümüz ilgi ve alaka yeniden Rize de kalmamıza neden oldu. Artık Rizespor un başarısı için mücadele edeceğiz. Rize yi yeniden süper lige çıkarmak için canla başla çalışacağız. Yeni stadyum ve yeni teknik ekip ile birlikte başarılı olacağımıza inanıyoruz” dediler.

Editör: HABER MERKEZİ