Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'da, hafta sonu deplasmanda oynanacak Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları başladı.

Mor Beyazlı ekibin oyuncuları, teknik direktör Uğur Tütüneker nezaretinde Durugöl Haluk Ulusoy tesislerinde sabah kondisyon ağırlıklı çalıştı. Öğleden sonra ise düz koşu, top çalma ve istasyon çalışmaları gerçekleştiren takım, daha sonra teknik ve taktik ağırlıklı yaptığı antrenmanın ardından çalışmalarını noktaladı.

'Dostluk skordan önemli'

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Çaykur Rizespor maçının zorlu geçeceğini söyleyen kulüp başkanı Nedim Türkmen ise ''Önemli bir Karadeniz derbisine çıkıyoruz, bu maçta skordan daha çok dostluğun ön plana çıkmasını istiyoruz. Çaykur Rizespor yöneticisi ve taraftarıyla çok güzel dostluklarımız var, bu maçla bu dostlukların daha da ilerlemesini istiyoruz'' dedi.

Her iki takımın sahaya kazanmak için çıkacağını ve Süper Lig iddiasının sürdüğünü belirten Türkmen, ''Hak edenin ve daha çok oynayanın kazanacağı bir maç olmasını temenni ediyorum. İnşallah Orduspor olarak güzel bir sonuçla geri döneriz'' diye konuştu.

Türkmen, maça Ordu'dan yüzlerce taraftarın gideceğini ve bu nedenle Çaykur Rizespor kulübünden bin kişilik misafir takım taraftarı için yer ayrılmasını talep ettiklerini sözlerine ekledi.

 

Rizede ise maça olacak olan ilgi merakla bekleniyor. Sezon başından beri taraftarın maçlara ilgisizliği malum. Lider Ordusporla arasındaki puan farkının sadece 2  ve yendiğimiz takdirde Ordusporun önüne geçeceğiz. Biz takıma inandığımızı ancak tribünleri doldurarak gösterebiliriz. 

Maçta buluşmak üzere.... 

Editör: HABER MERKEZİ