Rizespor'da Hasan Kemal Yardımcı'nın dediği oldu ve Rize ittifakı kuruldu. Rize'nin yetiştirdiği 2 büyük isim Oktay Çevik ile Hasan Vezir göreve getirildi...
Rizespor’da Raşit Çetiner’in istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Oktay Çevik getirildi. Oktay Çevik’in yardımcılığını ise Hasan Vezir yapacak.

Rizespor Transfer Komitesi Başkanı Hasan Kemal Yardımcı’nın ‘Artık, Rizespor’un hocası Rize’den olmalı’ açıklamasından sonra bugün önce Oktay Çevik ile yüz yüze bir görüşmede bulundu.

Hasan Kemal Yardımcı Oktay Çevik ile yaptığı görüşmenin ardından telefonla Hasan Vezir’i aradı. Yardımcı, her iki hocayı da ikna ederek Rizespor’u ayağa kaldıracak hamleyi yapmak için kolları sıvamalarını istedi.

Daha sonra Oktay Çevik ve Hasan Vezir, karşılıklı yaptıkları telefon görüşmesinin ardından görevi kabul ettiklerini açıkladılar.

OKTAY ÇEVİK “SAVAŞAN BİR KADRO KURACAĞIZ”
Rizespor Transfer Komitesi Başkanı Hasan Kemal Yardımcı’nın teknik direktörlük teklifini kabul eden Oktay Çevik yaptığı açıklamada, genç, inanmış, savaşan bir kadro kurarak milli mücadele başlatacaklarını söyledi. Zor zamanda zor bir görevi üstlendiklerini söyleyen Çevik,
“Rizespor’un ayağa kalkması için üzerimize düşen bu görevden kaçamazdık. Tüm kent el ele verecek ve Rizespor’u yeniden süper lige taşıyacağız. Burada Hasan Vezir kardeşimin fedakarlığının da altını özellikle çizmek istiyorum. Bu kentin yeni heyecanlara ihtiyacı var. Yeter ki, o birlikteliği sağlayalım. Önümüzde hiçbir engel duramaz” dedi.


HASAN VEZİR, “RİZESPOR İÇİN HER FEDAKÂRLIĞI YAPARIM”
Rizespor için herkesin fedakârlık yapması gerektiğini söyleyen Hasan Kemal Yardımcı’nın ikna edici konuşmasının ardından görevi kabul ettiğini açıklayan Hasan Vezir de yaptığı açıklamada,
“Rizespor için para, pul konuşmadan hizmet için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Oktay Çevik hocamla, Rizespor için el ele verecek ve başarıyı yakalayacağız. Bize görev düştüğü yerde, her zaman, her şartta fedakârlık yapmaya hazır olduğumu söylemiştim. Rizespor’umuzu yeniden şampiyonluğa taşımak için Tüm şehir el ele vererek; birlik, beraberlik içerisinde mücadele edeceğiz.” diye konuştu.

RİZESPORLULAR.COM
Editör: HABER MERKEZİ