Ç.Rizespor sportif direktörü Oğuz Aydın Gaziantep karşısına galibiyet için çıktıklarını söyleyerek ”Beraberliği dahi düşünmediğimiz maçta farklı mağlup olduk, bazen ava giden avlanır, kötü oynadık, kazanamadık, bu maç bizim için sürpriz oldu, bu maçı iş kazası olarak yorumluyorum” dedi.

AVANTAJIMIZ VARDI

Zirvede yer alan takımların kazanamaması kendileri için büyük bir avantaj teşkil ettiğini söyleyen Sportif direktör Oğuz Aydın Antep belediyesi maçı zirveye çıkmak için önemliydi diyerek ”Bu avantajı iyi kullanamadık, artık bu maç geride kaldı. Şimdi önümüzde Giresun maçı var, bu maçı kazanarak yeniden çıkış yakalamak istiyoruz.” Dedi.

4 ÖNEMLİ MAÇ VAR

Kendi evlerinde Giresun, Akhisar belediyesi maçlarını üst üste oynayacaklarını söyleyen Oğuz Aydın ”Bu iki maç bizim için çok önemli, rakiplerimizin de bu hafta zorlu maçları var, bizim kazanıp yeniden seri yakalamamız gerek, önceki sezon olaylı geçen Giresun- Rize maçı taraftarlar arasında yaşandı, Rizespor olarak futbolcularımızın hiç biri hiçbir takım ile sürtüşme yaşamadı, bu maça çıkarak galip gelip yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ