Rahatsızlıklarından dolayı geçtiğimiz haftalarda operasyon geçiren ve istirahatini sürdüren Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

"HİÇBİR TERSLİK TEK BAŞINA GELMEZ"
Başkan Cengiz, sağlık durumuyla ilgili, "Murphy kanunlarından biri der ki, hiçbir terslik tek başına gelmez. Bana da 3 tane terslik geldi fakat azim, irade ve doktorlarımın müthiş gayretiyle bu ses düzeyine ulaştım. İlk ameliyatın üstünden 1.5 ay oldu. İki tümör vardı. Doktorlar o kadar başarılıydı ki bana söylemeden 3’üncü tümörü de almışlar. Benim cevap veremeyeceğim kadar çok mesaj var. Öyle videolar gördüm ki öyle mesajlar geldi ki ben kendimi yaşamakla zorunlu hissettim. Eğer başarılıysam, onları temsil edebiliyorsam, son nefesime kadar çalışmam gerektiğine yürekten inandım. Komadan çıktım, ayılır ayılmaz bankayla ilgili soru sordum. Bunu marifet olsun diye söylemiyorum kesinlikle." diye konuştu.

"HAKEM ÖZÜR DİLEMEYİ BİLMELİ"
"Hakem özür dilemeyi bilmeli." diyen Cengiz, "Gerektiğinde aynadan utanmalı. Utanır, kendiliğinden ayrılır. Onur, karakter ve duruş bence bunu gerektirir ama ben bir şey diyemem. Rakibin talip olduğu bir futbolcuya, bir başka takımın talip olması, ki 2 yıldır bunu yaşıyorum. Hatıralarımı söyleyeceğim ama söyleyemiyorum, söylersem sokağa çıkamazlar. Rakibin dengesini bozmak için bizce yanlış yollara başvuruluyor." şeklinde konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ