Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner moralli olarak gittikleri İzmir den daha güzel bir moral ile Rize ye döneceklerini söyledi.

Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner her geçen gün takımın daha iyiye doğru gittiğini söyleyerek son haftalarda takımın performansının yükselmesinin takımın hırsının arttığını gösterdiğini söyleyerek” Takım ve ben gelecekten ümitliyim. Önümüzde zorlu maçlar var ancak yüklendiğimiz sorumluluğunda farkındayız. Son iki haftada futbolumuza kalite gelmesi ile ışığı görmeye başladık” dedi.

3 PUAN LA DÖNECEĞİZ

Altay maçının zor bir maç olacağını söyleyen teknik direktör Raşit Çetiner “ Bundan sonra ki tüm maçlar zorlu maç. Artık ligde kolay maç yok. Bunu biliyoruz. Ligin altı daha tehlikeli. Bizim işimiz yukarıya doğru tırmanmak. Bunu gönülden istiyorsak. Altay maçını mutlaka kazanmamız gerektiğini de biliyoruz. Rizespor artık ligde var olma savaşında değil. Rizespor zirvede var olma savaşı veriyor. Ekip olarak kazanmak istiyoruz” dedi.

İNANDIK, BAŞARACAĞIZ

Altay in zirvede yer aldığını ve son maçlarında çok iyi futbol oynadığını söyleyen teknik direktör Raşit Çetiner” Bizde son haftalarda tırmanışa geçtik. Artık kayıp istemiyorum. Futbolcularım idmanlarda gösterdiklere performansı sahada da yansıtarak İzmir den Rize ye 3 puanla döneceklerini gösterdiler. Önemli olan takımın inanmasıdır. Tüm futbolcularım galibiyete şartlandı ve Altay dan Rize ye moralle döneceğimize inanıyorum” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ