Yoğun maç trafiği, 17 Yaş Altı Milli Takımı ile başladı. Nijerya'da devam eden U17 Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finale kalma başarısı gösteren U17 Milli Takımı, 4 Kasım'da Birleşik Arap Emirlikleri'ni 2-0 yenerek çeyrek finale çıktı. Genç yıldızlar 8 Kasım'da Kolombiya ile yarı finale çıkma mücadelesi yapacak. U17 Milli Takımı bu turu geçerse yarı finalde İsviçre-İtalya maçının galibiyle karşılaşacak.

U21 Milli Takımı da 2011 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında 14 Kasım'da Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda İsviçre ile karşılaştıktan sonra 18 Kasım'da da Yeni Rize Şehir Stadı'nda bu kez Estonya ile grup karşılaşmasına çıkacak.

Bu ay içinde bir ciddi sınavı da 19 Yaş Altı Milli Takımı verecek. Ekim ayında Lüksemburg'daki turnuvada grubunu lider bitirerek Avrupa Şampiyonası Elit Turu'na katılmaya hak kazanan U19 Milli Takımı, 2009 Avrupa Şampiyonası finalisti İngiltere U19 Milli Takımı ile 17 Kasım'da Scunthorpe kentinde hazırlık karşılaşması oynayacak.

16 Yaş Altı Milli Takımı da 19 ve 21 Kasım tarihlerinde Konya'da Almanya Genç Milli Takımı ile 2 hazırlık müsabakası gerçekleştirecek.

Kasım ayı Bayan A Milli Takımı için de 2 önemli karşılaşmaya sahne olacak. Bayan Milliler, 2011 Dünya Kupası Avrupa Elemesinde, grubunda önce 21 Kasım'da Manisa Atatürk Stadyumu'nda İspanya ile 26 Kasım'da da İzmir Yeni Buca Stadı'nda İngiltere ile puan mücadelesine çıkacak. Henüz maç yapmayan Türkiye; İspanya, İngiltere, Avusturya ve Malta ile birlikte 5. grupta yer alıyor.
Editör: HABER MERKEZİ