Taraftar, yönetim, teknik kadro ve futbolcu olarak sorumluluk bilincinde olduklarını belirten Yeşil-Mavili takımın Başkanı Halim Mete, “Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz” dedi.

Üst üste gelen galibiyetlerle morallerin tavan yaptığı Rizespor’da Başkan Halim Mete, önemli mesajlar verdi. Takımın performansından ve aldığı sonuçlardan oldukça memnun olan Başkan Mete, “İkinci yarının ilk haftalarında çok kötü günler geçirdik. Uzun süre galip gelemedik. Ama Raşit hoca’nın göreve gelmesiyle birlikte iyi bir çıkış yakaladık. Hem iyi oyun ve mücadele hem de galip gelmek işin en keyifli yanı. Kabus gibi geçen günlerden sonra takımın sahada elde ettiği galibiyetler artınca sezon başından beri olan beklentilerde yükseliyor. Bunun da farkındayız. Beklentilerin karşılıksız kalmaması ve hedefe ulaşmak için gerekeni yapıyoruz” dedi.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR
Samsun maçının kazanılmasının çok önemli olduğuna da dikkat çeken Başkan Halim Mete, 2009 yılında kendi sahamızdaki ilk galibiyetimizi aldık. Bu bana olduğu gibi taraftarımıza ve camiamıza da büyük bir moral verdi. Başarısız geçen haftalardan itibaren takımlarına desteğini esirgemeyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Beklemediğimiz anlarda beklemediğimiz kayıplarla karşılaştık. Ama taraftarımız üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptılar ve zorluklar onların desteğiyle aşıldı. Rizespor’un çıkarları her türlü çıkarın üzerinde yer aldığını gösterdik. Raşit hoca ve futbolcularımız bu ailenin fertleri olarak sorumluluklarının bilincinde yolla devam ediyorlar. Onlara güvenimiz tam” diye konuştu

Editör: HABER MERKEZİ