Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Başkan vekili Halim Mete alınan sonuçlardan memnun olmadığını söyleyerek” Futbol kalitemizi düşürdük, bu takım daha iyi yerlerde olmalıydı. Sezon arasında iki takviye yapacağız” dedi.

—Ç.Rizespor kulüp başkan vekili Halim Mete ligde alınan sonuçların kendilerini mutlu etmediğini söyleyerek” Sezona iyi başladık. 5 hafta iyi giden bir takım ardından çöküşe geçti. Futbol kalitemizi yükseltmek yerine düşürmeye başladık. Mücadele olarak iyi mücadele ediyoruz ancak futbol kalitemizi bir türlü yükseltemedik. Aldığımız mağlubiyetler alınmamalıydı” dedi.

 RİZESPOR BU DEĞİL

—Güçlü bir ekip kurduklarını ancak bu ekibin istenilen sonuçları vermediğini söyleyen başkan vekili Halim Mete “ Takım ekip işidir. Takımda zaman, zaman aksayan bölümler var. Bir türlü saha içinde birlik sağlanamadı. Mücadeleye kimsenin diyeceği bir şey yok ancak, futbol olarak memnun değiliz. Rizespor kendine yakışır şekilde futbol oynamalı. Taraftarımız bizden bunu bekliyor” dedi.

 İKİ OYUNCU ALACAĞIZ

—Clement in bekleneni vermediğini söyleyen başkan vekili Halim Mete “ Forvet te eksiğimiz var. Clement maalesef beklenen i veremedi. Kendisinden çok şey bekliyorduk. Sol kanadımız istediğimiz gibi olmadı. Şu an bu mevkilerde iki oyuncu alımı için çalışmalarımız var. Sezon arasında forvet ve sol kanada birer oyuncu almayı düşünüyoruz. İlk yarıyı en iyi yerde bitirmenin hesabı içindeyiz” dedi.

 5 MAÇIMIZ VAR

—Ligin ilk yarısının kendileri için 5 hafta olduğunu söyleyen başkan vekili Halim Mete “ Bir hafta bay çekeceğiz ve 5 maç oynayacağız. Bu 5 maçtan 3 ünü kendi sahamızda 2 sini ise deplasmanlarda oynayacağız. Kartal karşısında mutlaka galibiyet düşünüyoruz. Ardından üst üste iki hafta kendi sahamızda Bolu ve Adana yi ağırlayacağız.  Son 5 haftamızdan mutlaka 15 puan çıkartmamız gerek” dedi.

 LİGİN İKİNCİ YARISI VAR

—Ligin ikinci yarısında kendi evlerinde oynadıkları maçları deplasmanlarda oynayacaklarını söyleyen başkan vekili Halim Mete “ Ligin ikinci yarısı daha zorlu geçecek. İkinci yarıda şampiyonluk hesapları yapanlar ile ligde kalma mücadelesi verenler olacak. İlk yarıda toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız. Kendi evimizde üst üste oynadığımız maçları deplasmanlarda oynayacağız. Ligin ilk yarısı iyi yerde bitmeli” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ