Ç.Rizespor kulüp başkan vekili Halim Mete kombine satışlarında istenilen seviyeye gelemediklerini söyleyerek ”STK ve Belediyelerimiz ile iş adamlarımız şu an kulüpten uzak duruyor.  Yıllık 200 tl'den başlayan kombine bileti satışlarında henüz 500 rakamına bile ulaşamadık, bu taraftarlarımızın bize olan güvensizliğini göstermekte” dedi.

SÜTTEN YANDILAR

Önceki sezon yaşanan sıkıntılar yüzünden taraftar ve iş çevresinin temkinli davrandığını söyleyen Halim Mete “Önceki sezon STK özel sektörler, iş adamları ve taraftarlarımızın çok iyi olmasa da kombine biletlerine ilgisi vardı. Yaşadığımız sıkıntılı dönemlerin ardından şu an taraftarlarımız doğal olarak temkinli davranmak istiyorlar, taraftarımız haklıdır” dedi.

DİYARBAKIR BAŞLANGİÇ OLACAK

Hafta sonu Diyarbakır ile oynanacak olan karşılaşmanın kendileri için önemli olduğunu söyleyen Ç.Rizespor kulüp başkan vekili Halim Mete “Yeni bir oluşum sağladık, titiz ve itinalı davranarak yeni bir ekip kurduk, şu ana kadar her şey mükemmel işliyor. Pazar günü Diyarbakır da oynayacağımız seyircisiz maçı kazanarak Bank Asya ligine 3 puan ile başlamak istiyoruz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ