Arsenal'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak ile bir araya geldiği bir davette, Albayrak'ın kendisini Galatasaray'a gelmesi konusunda ısrar etmeye çalışması esnasında 'Türkiye'ye gelirsem Fenerbahçe'de oynayacağım. Hem ben Fenerliyim.' cevabını verdi.

ÖZİL İLE ALBAYRAK BİR DAVETTE BULUŞTU

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak, Dursun Özbek görevi bırakırsa yeni gelecek başkanın listesinde yer alacak. Fakat Özbek yeni bir liste yaparak seçime girse de Albayrak'ın ismini yazmayacak. Tüm bu gelişemelerin ışığında ise Albayrak futbolun ve futbolcuların olduğu yerlerde dolaşmaya devam ediyor. Son olarak Arsenal formasıyla harika bir sezon geçiren Mesut Özil'le bir araya gelen Albayrak, bombayı patlattı.


'BEN FENERLİYİM'

Mesut'u gördüğü davette, ''Bak söz ver. Ben geri döndüğümde Galatasaray'a geleceksin. Sakın ha Fenerbahçe'ye gideyim falan deme'' diyerek espriyi patlattı. Mesut ise, ''Abi vallaTürkiye'de çok sonra oynayacağım. Ama o zamanda da Fenerbahçe'ye gideceğim. Hem ben Fenerliyim, sen bilmiyor musun?'' cevabı verdiği bildirildi.

(Kaynak: Fotospor)

 

Editör: HABER MERKEZİ