Rize Gençlik ve Spor il Müdürü Ömer Yılmaz İstanbul il Müdürü Tamer Taşpınar’ı makamında ziyaret ederek karşılıklı faaliyetler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Hem meslektaşı aynı zamanda Rizeli hemşerisi olan İstanbul Gençlik ve Spor il Müdürü Tamer Taşpınara ziyaret gerçekleştiren  Rize Gençlik ve Spor il Müdürü Ömer Yılmaz İstanbul’un metropol bir kent olduğunu anımsatarak şunları söyledi: İstanbul her açıdan büyük bir metropol kent. Biz bu kentteki sportif faaliyetleri gözlemliyor spor kenti olma yolundaki kendi ilimiz Rize’ye uygulamanın gayreti içerisindeyiz. Sayın Taşpınar hem hemşerimiz hem de bu alanda deneyimli bir bürokrat. Kendisinden bir yandan destek taleplerimizi dile getirirken bir yandan da düşüncelerini aldık. Faydalı bir görüşme oldu. Bu görüşmeleri zaman, zaman çeşitli illere gerçekleştirmeyi düşünüyoruz' dedi.

İstanbul Gençlik ve Spor il müdürü Tamer Taşpınar ise; Rize il Müdürü Ömer Yılmaz’ın kendisilerine gerçekleştirdikleri ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek “ Bende Rizeliyim. Meslektaşım sayın Yılmaz’ın Rizedeki çalışmalarını yakinen takip ediyorum. Son derece başarılı bir arkadaşımız. Kendisini tebrik ederim. Çalışmalarında başarılarının devamını dilerim” diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ