Çayelispor Eski Başkanlardan Mehmet Köksal Yazıcı, amelyiyat için gittiği hastanede aldığı haber üzerine Çayelispor için ameliyatttan vaz geçti.

Çayelispor'da son zamanlarda yaşanan yönetim oluşturma gerginlikleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Cafer Kuru ile birlikte hareket ederek bir yönetim oluşturma çalışmalarına başlayan Çayelispor eski başkanlarından Mehmet Köksal Yazıcı, ameliyat olmak için yattığı hastanede Cafer Kuru'nun başkanlıktan vaz geçmesi haberi üzerine ameliyat olmaktan vaz geçti. 

Yazıcı, hastaneden çıktıktan sonra yaptığı açıklamada Çayeli'nde herkesin farklı siyasi görüşte olabileceğini ama Çayelispor'un her türlü siyasi görüşün üstünde olduğunu belirtti. Yazıcı, 'Bu zor günlerde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Bir noktada hareket etmiyorsak Çayelispor'u basamak olarak kullanmaya çalışıyorsak bunlar çok yanlış şeylerdir. Çayelispor bir markadır, bu markada Çayeli'ni temsil eder. Cafer Kuru kardeşimizle bir yola çıktık. Kimse bu yolda arkadaşımızın yanında olmadığını gördük. Cafer Kuru kardeşimizi bu yolda yanlızlaştırmak isteyenler olduğunu anladık.' dedi.

işte Mehmet Köksal Yazıcı'nın açıklaması;

    

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ