Spor Toto SÜper Ligin 11. haftasında dün İstanbul'da oynanan Kasımpaşa karşılaşmasını 3-1 kaybeden Rizespor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, takımla beraber Rize'ye dönmeyerek İstanbul'da kaldı.

3 Aralık Çarşamba günü Rize Yeni Şehir Stadı'nda Adana Demirspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacak Yeşil Mavililer, bu karşılaşmaların hazırlıklarına başlarken, bu sabah Rize'de yapılan antrenmana İstanbul'da bulunan Teknik Direktör Mehmet Özdilek katılmadı.

Ligde istediği sonuçları alamadığından ve arzu edilen futbolu sahaya yansıtamadığından küme düşme potası içerisie yerleşen Karadeniz ekibinde Özdilek'in bugün Rizespor Yönetimiyle bir araya gelmesi ve istifa ederek Rizespor ile yollarını ayırması bekleniyor.

Mehmet Özdilek Ne Demişti ?

 

Süper Ligde üst üste gelen başarısız sonuçlar ve kötü oyun dolayısıyla taraftarlar tarafından istifaya davet edilen Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Kasımpaşa maçı sonrası istifa konusu hakkında şu ifadeleri kullanmıştı;
 
“Geçen hafta da bu tür söylemlerle karşılaştık. İnsanlar düşünlerini itibar edebilirler küfür ve şiddet olmadığı sürece. Ama evet 10 haftalık sürede beklentinin altındayız. En doğal hakkı insanların. Oturup konuşulur bu konular. Yönetimle bir görüşmem olacak” şeklinde ifadelerde bulunmuştu. 

Mehmet Özdilek'in bugünkü antremana çıkmaması olayın bittiği ve istifanın yakında duyurulacağı şeklinde yorumlandı.

 

Editör: HABER MERKEZİ