Ev sahibi Madenli Belediyespor maçın ilk yarısında oyunu kendi sahasında kabul ederek tecrübeli oyuncuları Noyan Şahinkaya’yı ileri uçta tek adam olarak bırakarak kontra ataklarla gol bulmak istedi. İki takımında gol atmak için geliştirdikleri ataklardan sonuç çıkmayınca maçın ilk devresi başladığı gibi 0–0 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarının başlaması ile Madenli Belediyespor ilk yarının aksine daha fazla oyuncu ile ataklar geliştirip gol bulmak istedi. Kalecikspor’un ani atakları sonucu kazanılan penaltıyı 8 numaraları oyuncuları gole çevirdi.

Yenilen golden sonra Madenlispor bu defa seyircisinin de tezahüratları ile rakibinin üzerine daha yoğun gitmeye başladı. Yıllardır Çayelinde futbolun her kademesinde hizmet eden Yelkenci ailesinin en genç lisanslı futbolcusu olan Madenli Belediyespor’un genç oyuncusu Orkun Yelkenci yerini tecrübeli oyuncu babası Can Yelkenci’ye bıraktı. Can Yelkenci’nin oyuna girmesiyle hücum zenginliğini iyice artıran Madenlispor Hakan’ın ayağından beraberlik golünü buldu.

Madenli Belediyespor beraberlik golünden sonra galibiyet golünü bulmak için rakip kaleye daha fazla baskı kurarak rakibini bunalttı ve maçın son anlarında kazanılan penaltıyı takımın yıldız oyuncularından Mevlüt Öztürk gole çevirdi. Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca Madenli Belediyespor ikinci maçından da galibiyetle ayrılarak puanını 6 ya çıkardı.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ