Maçın 18. dakikasında İl Özel İdare`nin defasının yaptığı hatayı iyi takip eden Madenli Spor Mehmet Aksel  Topu Ağlara Göndererek Madenlispor`u 1-0 Öne Geçirdi. Madenlispor golü bulmasına rağmen oyunun kontrolünü rakibine kaptırdı. İl Özel İdarespor Basklı oyunun karşılığını 35.dakikada bulduğu beraberlik golü ile aldı. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında sonucu belirledi.

İkinci yarıda da her iki takımda gol pozisyonları yakaladı. İl Özel İdarespor topa daha çok sahip olduğu ve o oranda da pozisyona girdiği görüldü. Girilen pozisyonlardan golle sonuçlamayınca maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Madenlispor 17 puan ile 5. sırada kalırken, İl Özel İdarespor ise 24 puan ile 3.lüğe geriledi.

90 dakika boyunca her iki takım oyuncuları centilmenlik çerçevesinde mücadele ettiği görüldü. Diğer taraftan maçın orta hakemi Abdullah Kalafat Madenlispor’un aleyhine verdiği kararlarla karşılaşamaya damga vuran isim oldu. Hakemin verdiği bu kararlar Madenlispor teknik heyeti ve seyirciler tarafından tepkiyle karşılandı.


 

Editör: HABER MERKEZİ