"Sakatlığım Uzun Sürdü!"
Benim için zor bir süreçti, geldiğim andan itibaren oynuyordum. Bu sakatlık oldu. Sakatlıkta beklediğimizden daha uzun sürdü. Ben olabildiğimce takıma faydalı olmaya çalışıyorum. Faydalı olurken de hazır olmaya çalışıyorum. Sakatlığım sürece bir an önce sahalara çabuk dönebilmek için gerekli çalışmalar yapıldı, olabildiğince hızlı bir şekilde takıma dönüp yine eski katkımı vermeye çalıştım. Şimdi de yeniden eski formuma kavuşmaya çalışıyorum. Bunu yaptığımda da zaten her şey güzel olacak.
"Yüzde Yüz Hazır Değilim!"
Tabii ki şuanda yüzde yüz hazır durumda değilim. Ama bir an önce hazır duruma gelmek için elimden geleni yapıyorum. Ne kadar zaman alacağı konusunda net bir şey söyleyemem. Çünkü uzun bir süre sahalardan uzak kaldım. Ancak teknik heyetimizle birlikte bütün çalışmalar yapılıyor. O yüzden kaygılanacak bir şey yok. Olabildiğince kısa bir sürede eski formuma kavuşacağım.
"Beşiktaş Tesaddüfen Orada Değil"
Çok zor bir maç olacak. Ligin lideri ile oynuyoruz. Beşiktaş tesadüfen orada değil. Gerçek iyi oynadığı için o konumda. Bizi zor bir karşılaşma bekliyor fakat biz idmanlarımızı buna göre programladık. Antrenmanlarda iyi hazırlanarak bu maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Umarım kazanırız ve bir an önce rahat bir konuma ulaşırız.
LLLE'DEN Takım Arkadaşaları Zeki ve Yusuf
Kesinlikle ikisi de çok değerli oyuncular, Zeki de Yusuf da çok büyük değerli oyuncular. Şuanda hem bireysel olarak hem de takım olarak iyi bir performans sergiliyorlar. Kazandıkları maç aslında onların sezonun özetiydi. Hiçbir zaman vazgeçmediler ve çok iyi mücadele ettiler. Onlar için en iyisini diliyorum. Çok çalışmanın karşılığı olarak da umarım şampiyon olurlar.

Editör: HABER MERKEZİ